Es reanuda el juí del cas Brugal

La fiscalia anticorrupció d'Alacant parlarà sobre la validesa de les escoltes telefòniques que van ser l'origen del cas.

Es reanuda el juí del cas Brugal
Es reanuda el juí del cas Brugal

Aquest dimecres es reprén el juí del Cas Brugal. La fiscalia anticorrupció d'Alacant parlarà sobre la validesa de les escoltes telefòniques que van ser l'origen del cas, que jutja les presumptes irregularitats pels contractes de fem a Oriola.

Cal recordar que la validesa de les intervencions telefòniques és una de les proves essencials del cas. A més, els advocats dels acusats han demanat l'anul·lació de les escoltes perquè consideren que vulneren drets fonamentals dels seus representats.

Els membres d'Anticorrupció també hauran de respondre sobre el temps del secret de les actuacions al llarg de la instrucció, que va ser de 36 mesos.

Aquest cas abasta 17 peces separades, entre les quals destaquen la investigació del pla zonal de residus en què està implicat l'expresident de la diputació i del PP d'Alacant, José Joaquín Ripoll. Així mateix, analitza la trama de corrupció urbanística a la ciutat d'Alacant i amb què estan relacionats Luis Díaz Alperi i Sonia Castedo, exalcaldes d'Alacant.

També et pot interessar

stats