Ramón Espinar dimiteix com a secretari general de Podem a Madrid

Estañ i nou secretaris generals del partit morat més es reuneixen a Toledo per a analitzar la situació política.

Ramón Espinar
Ramón Espinar / Europa Press

Ramón Espinar ha anunciat, aquest divendres, la seua dimissió com a secretari general de Podem a la Comunitat de Madrid. També ha informat que deixa l'escó al parlament autonòmic i abandona el càrrec de portaveu en el Senat. 

A través d'un comunicat en el seu compte de Twitter, Espinar ha afirmat: "En la situació actual, no es donen les condicions a Madrid per a portar el projecte de Podem on crec que s’ha de dirigir".

La dimissió d'Espinar agreuja la crisi en què està immers Podem i ha vingut precedida per la decisió d'Íñigo Errejón d'abandonar l'acta de diputat després de fer-se públic que es presentaria com a candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid amb la marca Més Madrid, liderada per Manuela Carmena.

En aquest complicat escenari, fins a deu secretaris autonòmics de la formació morada, entre els quals hi ha el valencià Antonio Estañ, se citen aquest divendres a Toledo en una reunió extraordinària convocats pel secretari de Podem a Castella-la Manxa, José García Molina. L'objectiu de la trobada, de la qual no tenia constància la direcció nacional del partit, és "analitzar el context polític actual de la formació", tot i que no se n'han donat més dades. 

També et pot interessar

stats