Rajoy convoca el comité executiu del PP per a dimarts

El motiu, analitzar la situació del partit després de perdre el poder, segons han informat a Europa Press fonts de la formació.

Mariano Rajoy amb Maria Dolores de Cospedal i Fernando Martínez Maíllo
Mariano Rajoy amb Maria Dolores de Cospedal i Fernando Martínez Maíllo / Europa Press

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha convocat dimarts que ve una reunió del comité executiu nacional del PP per a analitzar la situació del partit després de perdre el poder, segons han informat a Europa Press fonts de la formació.

La direcció del PP ha confirmat aquesta reunió de la plana major del PP poc abans de la votació de la moció de censura que ha presentat Pedro Sánchez per a desallotjar Mariano Rajoy del palau de la Moncloa. 

Aquest dijous, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va comparéixer públicament per a resoldre el rumor d'una possible dimissió de Mariano Rajoy com a president del Govern. No obstant, no va aclarir quin serà a partir d'aquest moment el futur de l'encara cap de l'executiu. 

Preguntada expressament si Rajoy preveu quedar-se com a líder de l'oposició, una vegada que prospere la moció de censura, Cospedal es va limitar a dir que els assumptes relacionats amb l'estructura del partit els comunicaran "en el seu moment". "Ara no és el moment d'aquesta qüestió ni de qüestions relatives a la situació personal de Mariano Rajoy". Possiblement dimarts que ve serà el moment en què Rajoy decidirà anunciar quin serà el seu paper a partir d'ara, tant al Congrés com en el Partit Popular.   

També et pot interessar

stats