Punset accepta incorporar-se a Presidència com a assessora per a assumptes europeus

L’exeurodiputada de Ciutadans confirmà a la ràdio d’À Punt que formarà part de l’equip de Ximo Puig.

Carolina Punset, en una imatge d'arxiu
Carolina Punset, en una imatge d'arxiu / Efe

L’exeurodiputada de Ciutadans Carolina Punset ha acceptat l’oferta de Ximo Puig per incorporar-se al gabinet del president de la Generalitat com a assessora per a assumptes europeus. Punset ho acaba de confirmar a la ràdio d’À Punt, el primer mitjà en què ha fet declaracions.

“Estic molt contenta de poder col·laborar amb el govern socialista i el Botànic i coajudar amb una visió progressista, tolerant i amb propostes per a solucionar la vida dels ciutadans”, ha destacat Punset. Segons ha explicat, treballarà d’assessora en Presidència “centrada en assumptes europeus i en iniciatives estratègiques”.

Carolina Punset va ser candidata a presidir la Generalitat per Ciutadans l’any 2015, però el 2016 va canviar l’escó de les Corts per l’acta d’eurodiputada a Brussel·les. En l’última etapa de la seua trajectòria en la primera línia política de la formació taronja va mostrar obertament discrepàncies pel gir progressiu cap a la dreta del partit que lidera Albert Rivera.

Punset diu que més de 500 càrrecs han “fugit” de Ciutadans

Segons ha explicat, després d’ella se n’han anat més de 500 càrrecs institucionals de Ciutadans en els últims dos anys. “No hi ha precedent en tot Espanya, amb gent molt vàlida. Tot va començar en aquell congrés i del ‘no és no’ a Rajoy vam passar a apuntalar al govern més corrupte d’Europa”, ha recordat Punset.

Respecte a la investidura de Sánchez, Punset creu que Ciutadans com a mínim s’hauria de seure, parlar i escoltar a un partit constitucionalista com el PSOE. Al seu parer, “no hi ha raons serioses que impedisquen parlar”, com quan es va pactar un govern amb Sánchez que no va tirar avant per Podem. “S’hauria d’evitar que el govern depenga d’una pluralitat d’actors que no estaran centrats a buscar avantatges per al país i per l’interés general”, ha apuntat l’exeurodiputada de Ciutadans.

També et pot interessar

stats