Puig: “La via valenciana és un exemple per a avançar sense deixar arrere ningú”

El cap del Consell i secretari general del PSPV ha presidit aquest dissabte el consell territorial dels socialistes valencians.

Ximo Puig durant el Consell Territorial PSPV-PSOE
Ximo Puig durant el Consell Territorial PSPV-PSOE / Twitter: @SocialistesVal

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha dit aquest dissabte que “la via valenciana és un exemple per a millorar cada dia, avançant cap al futur que volem però sense deixar a ningú darrere en aquesta crisi”.

Puig, que ha presidit el consell territorial del PSPV, ha instat a “fugir de sectarismes” i continuar treballant sota els principis de responsabilitat i altura de mires.

Durant la trobada, el líder dels socialistes valencians ha destacat que “com a partit, ens hem de sentir orgullosos de la resposta que s’està donant a la crisi”, una resposta que Puig ha qualificat de “justa i social”.

Uns pressupostos històrics

Pel que fa als pressupostos de la Generalitat per al 2021, que s’han presentat aquesta setmana a les Corts, Puig ha indicat que es tracta d’uns comptes “històrics per a la reconstrucció de la Comunitat Valenciana”.

El cap de Consell ha demanat a la resta de forces polítiques deixar a un costat els retrets i el partidisme, “perquè els valencians i valencianes tenen el major suport econòmic per a l’eixida de la crisi”.

Puig també ha volgut posar en valor els pressupostos generals de l’Estat, uns comptes que, segons ha dit, evidencien “la sensibilitat del govern d’Espanya amb aquesta terra, ja que compleixen amb les nostres reivindicacions”.

També et pot interessar

stats