Puig veu "impresentable" la "caricatura" de PP, Cs i Vox amb la figura del relator

Bonig fa una crida als valencians perquè se sumen a la manifestació del diumenge contra la política del govern cap a Catalunya.

El president Ximo Puig i la líder del PPCV, Isabel Bonig, en una imatge d'arxiu
El president Ximo Puig i la líder del PPCV, Isabel Bonig, en una imatge d'arxiu

El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, ha qualificat aquest dijous d'absolutament "impresentable i irresponsable l'exageració i caricatura de la triple aliança de la dreta" amb la proposta d'un relator per a la crisi catalana.

En relació amb la manifestació contra la política del govern central a Catalunya convocada pel PP, Ciutadans i Vox, Puig ha dit que tothom té dret a convocar manifestacions, però que li sembla que “la dimensió verbal, l'exageració i la caricatura que està fent en aquests moments l'oposició és absolutament impresentable".

Bonig crida a manifestar-se

D'altra banda, la líder del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha dit que acudirà diumenge que ve a la manifestació convocada en la plaça de Colón de Madrid i ha fet una crida als ciutadans "de bé" de la Comunitat i que "estimen aquesta nació" a sumar-se a la protesta.

Segons ha informat la líder popular, ja han rebut més de 600 telefonades de persones que han manifestat la seua intenció de sumar-se a la protesta, i el partit a la Comunitat està preparant autobusos per a traslladar les persones interessades a Madrid.

També et pot interessar

stats