Puig fa una crida a la responsabilitat, la prevenció i la solidaritat

En una declaració institucional, el president s’ha dirigit a la ciutadania per a demanar-los ajuda davant aquesta emergència sanitària.

VÍDEO | Puig fa una crida a la responsabilitat, la prevenció i la solidaritat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet una crida a la responsabilitat, la prevenció i la solidaritat del conjunt de la ciutadania davant l’emergència sanitària causada pel coronavirus.

Puig ha demanat ajuda al poble valencià perquè, com ja s’ha fet en altres moments de la història, se superen entre tots aquests moments difícils. “És fonamental que tots i totes contribuïm a aquesta crisi per tal d’ajudar i protegir els nostres familiars, els nostres amics, els nostres veïns”, ha dit.

Per això, ha instat a prendre mesures tals com rentar-se les mans, evitar desplaçaments, reduir els contactes directes, alliberant la necessitat quan no siga indispensable, o comprant els aliments estrictament necessaris.

Així, el cap del Consell ha recordat que en aquest moments la disciplina social és bàsica. “Tots i totes hem de ser disciplinats, ningú pot ser irresponsable”, ha subratllat.

Per últim, Puig ha volgut tindre un record per a les persones que han perdut la vida i per aquelles que estan malaltes. Tot i això, ha volgut llançar un últim missatge d’esperança: “Vosaltres compartireu amb mi la responsabilitat, l’esforç i el sacrifici que hem demostrat en les grans ocasions”.

També et pot interessar

stats