Puig es reuneix amb el nou equip de govern a l'Ajuntament de Castelló

Amparo Marco li ha reivindicat un finançament just per a aprovar el pla general d'ordenació urbana de la ciutat.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha fet la foto de família amb els 27 regidors de l'Ajuntament de Castelló
El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha fet la foto de família amb els 27 regidors de l'Ajuntament de Castelló

L'endemà de la firma de l'Acord de Fadrell, que dona forma al nou govern municipal de Castelló per als pròxims quatre anys, el president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha reunit amb el nou equip de govern a l'ajuntament de la capital de la Plana.

Puig s'ha fet la foto de família amb els 27 regidors de la corporació en la seua primera visita institucional com a president de la Generalitat a una ciutat i, posteriorment, s'ha reunit amb els quinze regidors que formen la Junta Local de Govern.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que "les portes del Palau de la Generalitat sempre han estat obertes" per a la ciutat. Ha aprofitat la visita del cap del Consell per a reivindicar-li un finançament just que permeta materialitzar un dels punts programàtics de l'acord de Fadrell, com és l'aprovació definitiva del pla general d'ordenació urbana de la capital de la Plana.

En aquest sentit, Ximo Puig ha assenyalat que l'aprovació significarà "que Castelló estarà en les millors condicions possibles per a desenvolupar-se per a garantir el millor creixement, la creació d'ocupació i el benestar dels ciutadans i les ciutadanes". La Junta Local de Govern també ha demanat al cap del Consell el finançament suficient per a acabar la ronda de circumval·lació.

També et pot interessar

stats