Puig respon sobre “la falta de solucions” al problema de finançament en les Corts

La sessió de control al govern valencià d’aquest dijous se centrarà en les polítiques econòmiques de l’executiu.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en les Corts
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en les Corts / Corts Valencianes

El president de la Generalitat, Ximo Puig, respon en la sessió de control a les Corts preguntes sobre economia i comenta la "falta de solucions" dels diferents governs centrals al problema valencià per l’infrafinançament.

En el cas de Podem, el síndic, Antonio Estañ, preguntarà sobre quina és la raó "per la qual el Consell no ha acabat impulsant polítiques econòmiques clau per a un canvi de model". 

Per la seua banda, la portaveu de Ciutadans, Mari Carmen Sánchez, l'interpel·larà per si creu que el balanç de gestió del govern valencià en aquesta legislatura "ha donat resposta a la realitat social i econòmica de la Comunitat Valenciana".

Des de Compromís, el síndic, Fran Ferri, formularà preguntarà com valora el Consell "la falta de solucions dels diferents governs centrals al problema valencià" de l’infrafinançament, "un any després de la històrica manifestació unitària per a un finançament just".

Finalment, la portaveu 'popular' a les Corts, Isabel Bonig, preguntarà al president de la Generalitat "amb quin grau d'execució pensa tancar l'actual exercici pressupostari".

També et pot interessar

stats