Puig rep Mazón al Palau de la Generalitat sis mesos després de ser nomenat al front del PP valencià

El líder de l'oposició proposa al president del Consell traure al carrer i de forma gratuïta les proves per a detectar la covid

Puig i Mazón, aquest dilluns
Puig i Mazón, aquest dilluns / GVA

Primera presa de contacte oficial entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el principal líder de l'oposició, Carlos Mazón (PP). L'encontre s'ha produït al Palau de la Generalitat a última hora del matí d'aquest dilluns.

Durant l'encontre, el president del PP valencià ha demanat la instal·lació de punts on realitzar test d'antígens i PCR gratuïtes al carrer, així com un pla de reforç a l'atenció primària, segons ha explicat en acabar la reunió.

Mazón també ha mencionat altres temes, com ara la taxa turística, a la que s'oposa. "És un colp més, és un error que, a més, arriba en el pitjor moment i que compta amb el rebuig de tot el sector", ha agregat. "En mans de Puig està parar-la, ha de reconsiderar la seua cessió als seus socis de govern", ha afegit el líder popular.

En línies generals, el responsable popular s'ha mostrat crític en la gestió del Consell en matèria de la pandèmia i també en els assumptes relacionats amb l'economia.

Per la seua banda, fonts de Presidència han remarcat que l'encontre s'ha realitzat "dins de la cordialitat i de la més absoluta normalitat". El president ha escoltat els suggeriments de Mazón "i, com sempre, atendrà qualsevol proposta que afavorisca al conjunt de la societat valenciana des del consens i el màxim acord", han destacat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats