Puig promet per a la pròxima legislatura la connexió Dénia-Gandia a través del TRAM

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat també ha assegurat que desprivatitzarà la sanitat

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, aquest dissabte a Dénia
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, aquest dissabte a Dénia / PSPV-PSOE

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest dissabte a Dénia que “en la pròxima legislatura començaran les obres per a la connexió Dénia-Gandia”, al mateix temps que ha apuntat que els últims anys “hem avançat junts en qüestions bàsiques per a aquesta comarca, com és la mobilitat, fent possible la L9 o liberalitzant l'AP-7”. En aquest sentit ha afirmat que “el que volem és una bona comunicació entre comarques, una mobilitat sostenible que aconseguirem també a través de fórmules com el TRAM”.

Així s'ha manifestat el president socialista durant la intervenció en l'acte que ha tingut lloc a la plaça del Consell de la capital de la Marina Alta. En la trobada han participat els candidats i candidates del PSOE a les alcaldies de Dénia, Xábia, Beniarbeig, Benissa i la Xara.

Puig ha promés que la pròxima legislatura “ja disposarem d'una sanitat desprivatitzada, en aconseguir revertir tot un procés de privatització que va iniciar el PP, cosa que significarà més inversions, més metges i més capacitat perquè els ciutadans de la Marina disposen de la sanitat pública que mereixen”.

Sandra Gómez vol atraure el turisme LGTBI+ a València

La vicealcaldessa i candidata del PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha reivindicat la València "diversa i orgullosa" que simbolitzen els Gay Games, que són “símbol de la ciutat oberta que està en perill pel PP i Vox”. Així s'ha pronunciat en l'acte electoral “El futur LGTBI”.

L'alcaldable ha assegurat que València continuarà promocionant la seua diversitat i el seu orgull per tot el món potenciant la projecció turística de la ciutat com a destí per al públic LGTBI+. En aquest sentit, la ciutat presentarà candidatura per a acollir el 2024 la Convenció Anual de IGLTA, la principal associació internacional d'empreses turístiques del segment LGTBI+.

Ana Domínguez demana “majories suficients” per a l'avanç feminista 

D’altra banda, la sotssecretària general i d'Igualtat del PSPV-PSOE, Ana Domínguez, ha apostat per “la coeducació real” per a avançar en l'agenda feminista, en un acte sectorial sobre la lluita contra la violència masclista fet a València.

La portaveu socialista ha destacat el treball que s'ha fet amb les associacions i la societat civil. En aquesta línia, Domínguez ha assenyalat la importància de poder tindre “majories suficients per a fer passos decidits en l'agenda feminista. En aquests huit anys hem fet tot el que ens han deixat, però som conscients de tot el que queda”.

També et pot interessar

stats