Puig planteja que s'alce el tancament perimetral la setmana que ve i espera ampliar l'horari del toc de queda

El cap del Consell matisa que la desecalada no serà "disruptiva" i demana prudència: "No es passarà a zero restriccions"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha plantejat que es puga alçar el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana a partir de la setmana que ve –quan es preveu que acabe l'estat d'alarma i finalitzen les restriccions actuals– i espera que es puga ampliar l'horari del toc de queda.

Així ho ha afirmat en una roda de premsa que ha oferit aquest dilluns per a presentar el Pla Resistir Plus. Puig ha indicat que a final de setmana es reunirà la comissió interdepartamental per a decidir les noves restriccions, encara que no ha concretat la data, ja que és una setmana "complicada" pel que fa a l'agenda.

Puig ha insistit a demanar "prudència" encara que la Comunitat Valenciana siga l'autonomia amb "menys risc" de contagi en aquests moments, i ha defensat el "treball" realitzat en les últimes set setmanes. A més, ha destacat que la desescalada no pot ser "disruptiva": "No es passarà a zero restriccions".

També et pot interessar

stats