Puig, sobre Oltra: "Els temps jurídics i els polítics de vegades no coincideixen, ara és temps de reflexionar i de prendre decisions"

El cap del Consell ha assegurat que cal ser respectuosos amb les decisions de cada persona

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en declaració als mitjans
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en declaració als mitjans / À Punt NTC
17 de juny 2022 - 21:14

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest divendres, responent a la pregunta sobre la decisió de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, de no dimitir després de la seua imputació judicial, que els "temps jurídics i els temps polítics a vegades no coincideixen" i ara és "un temps de reflexionar i de prendre decisions".

Puig, que ha fet aquestes declaracions a Aielo de Malferit, on ha clausurat un acte del seu partit, ha assenyalat que creu que Oltra "ha donat moltes explicacions durant tot aquest temps, en seu parlamentària i en els mitjans. És evident que ara hi ha una nova fita des del punt de vist jurídic i és un temps de reflexió".

Preguntat pels mitjans sobre la possibilitat de forçar la seua dimissió per part del govern, Puig ha negat haver-se plantejat aquesta opció i ha afegit que “cal ser respectuosos amb les decisions que pren cada persona”.

També et pot interessar

stats