Puig i Oltra acorden convocar la comissió interdepartamental per tractar la gestió de la pandèmia

El president i la vicepresidenta han tornat a coincidir aquest matí en una reunió amb Global Omnium sobre l'anàlisi de les aigües residuals.

Ximo Puig i Mónica Oltra en la reunió d'aquest dijous amb Global Omnium al palau de la Generalitat
Ximo Puig i Mónica Oltra en la reunió d'aquest dijous amb Global Omnium al palau de la Generalitat / À Punt NTC

“Mai és tard si arriba”. Amb aquesta dita ha resolt la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, les discrepàncies públiques que ha tingut amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant les últimes setmanes.

Aquest dimecres, els dos màxims dirigents del govern valencià s’han reunit al Palau de la Generalitat per a tindre una “reunió de treball”, segons fonts oficials. Després de la trobada, Oltra ha anunciat l’acord per a convocar pròximament la comissió interdepartamental, que no es reunia des del 23 de març, per tractar la gestió que ha fet el Consell de la pandèmia.

“Hem de posar tota la intel·ligència col·lectiva al servei d’aquest govern, al servei d'una gestió que protegisca la salut i la vida de les persones”, ha assegurat la vicepresidenta de la Generalitat.

Així mateix, Puig i Oltra han consensuat la incorporació de les conselleries d’Educació i d’Igualtat i Polítiques Inclusives en la Cecopi (Centre de Coordinació Operativa Integrada), la comissió de gestió d’emergències formada per a gestionar la pandèmia. Oltra espera que aquesta reunió siga en els pròxims dies.

També et pot interessar

stats