Puig ofereix a Ciutadans pactes a Alacant per a allunyar Vox

En la formació taronja remeten de moment a la comissió que s'ha constituït a Madrid per a analitzar la situació de cada municipi.

VÍDEO | Puig ofereix a Ciutadans pactes a Alacant per a allunyar Vox

S'intensifica la pressió del PSOE a Ciutadans perquè alce el veto als socialistes i accepte acords per a formar governs en municipis i comunitats autònomes que excloguen VOX i, de rebot, el Partit Popular. El cas més significatiu a la Comunitat Valenciana es dona a l'Ajuntament d'Alacant, on PP i PSPV van empatar diumenge a 9 regidors. L'esquerra no suma la majoria absoluta. Però PP, Ciutadans i Vox, sí.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha oferit generositat a la formació si no permet que siga l'extrema dreta qui decidisca. També el secretari d'organització, José Muñoz, els ha oferit en declaracions a À Punt NTC matí, pactar tant al consistori de la ciutat com a la Diputació d'Alacant per tal que Vox no entre en el govern. Des de Ciutadans contesten que aquesta negociació s'abordarà enel comité específic que la direcció nacional del partit ha creat per a dissenyar l'estratègia global de pactes i valorar la situació concreta de cada municipi.

També et pot interessar

stats