Puig obri la porta a la personació de la Generalitat en el cas Erial

El cap del Consell ha assenyalat que seguiran les directrius de l'Advocacia per a recuperar els diners.

Puig obri la porta a la personació de la Generalitat en el cas Erial
Puig obri la porta a la personació de la Generalitat en el cas Erial

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha obert la porta a una possible personació del Consell en el cas Erial. Així ho ha manifestat en els micròfons d'À Punt NTC, en ser preguntat sobre les últimes revelacions sobre el cas. Puig ha dit que el govern valencià farà "tot el possible per a recuperar els diners robats" en els casos de corrupció ocorreguts durant l'època del Partit Popular.

"Quan parlem de finançament també hi ha altres dirigents, fins i tot del PP, que ens diuen que a la Comunitat Valenciana s'ha gastat molt mal els diners i que s'ha robat molt", ha assenyalat Puig, qui ha denunciat que "en aquest debat del finançament no ens ajuda que torne a aparéixer la corrupció del PP".

Preguntat per si el Consell estudia personar-se en el cas Erial per a recuperar els diners públics suposadament defraudats, el president de la Generalitat ha assenyalat que existeix una oficina dedicada a la seua recuperació i, per tant, "farem el que siga a les nostres mans, sempre d'acord amb la legalitat i amb l'Advocacia de la Generalitat".

També et pot interessar

stats