Puig: "El millor aval que tenim els i les socialistes és haver revertit la privatització sanitària"

En l'acte del PSPV "Per a la majoria. Més sanitat pública" també hi han participat Miguel Mínguez, Carmen Martínez i Sandra Gómez

Ximo Puig, aquest dissabte a València
Ximo Puig, aquest dissabte a València / PSPV

El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat aquest dissabte que "el millor aval que tenim els i les socialistes és haver revertit la privatització sanitària i convertir el nostre sistema en un model públic potent que ens situa a l'avantguarda de tota Espanya". Així s'ha manifestat durant la clausura de l'acte "Per a la majoria. Més sanitat pública" que han realitzat els socialistes valencians per a analitzar les polítiques sanitàries que s'han impulsat en els últims anys.

En la trobada també han participat el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez; la secretària de Sanitat i Salut mental del PSPV-PSOE, Carmen Martínez, i la vicealcaldessa de València i candidata socialista a l'alcaldia, Sandra Gómez, així com representants de la societat civil.

El dirigent socialista ha defensat "la política dels fets que hem impulsat des del primer dia" i ha detallat que "durant els últims anys hem augmentat les inversions un 50%, recuperant la sanitat universal perquè qualsevol persona puga accedir-hi, eliminant el copagament farmacèutic perquè ningú haja de triar entre menjar i pagar les medicines, i sobretot hem enfortit l'estat de benestar valencià". "El projecte socialista és el de la reconstrucció, la recuperació i el renaixement", ha insistit Puig.

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, per la seua part, ha repassat algunes de les mesures impulsades pel Consell de Ximo Puig i ha recordat que "des del primer dia el president es va comprometre a recuperar la sanitat pública universal i ho ha fet amb totes les polítiques que s'han impulsat".

En la mateixa línia, la secretària de Sanitat i Salut Mental del PSPV-PSOE, Carmen Martínez, ha assegurat que "hi ha hagut un canvi de paradigma: el PP s'oblidava dels drets i nosaltres els protegim", mentre que la vicealcaldessa de València i candidata socialista a l'alcaldia, Sandra Gómez, ha subratllat que "si hi ha una cosa de la qual podem sentir-nos orgullosos és de la gestió sanitària que hem realitzat".

També et pot interessar

stats