Puig insta els partits a decidir si volen un Govern espanyol marcat per la corrupció

El dirigent valencià justifica la moció de censura presentada pels socialistes per la situació "d'emergència social i política" que viu el país.

El president de la Generalitat, durant l'acte d'entrega de les distincions al mèrit civil
El president de la Generalitat, durant l'acte d'entrega de les distincions al mèrit civil / @generalitat

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha justificat la moció de censura presentada pels socialistes per la situació d'emergència social i política que viu el país i ha instat els partits polítics a decidir si volen mantenir en el poder un govern espanyol que està "absolutament sota la sospita de la corrupció o buscar l'espai regenerador que evidentment necessita Espanya".

El dirigent valencià considera que, presentant la moció, el PSOE ha fet el que li tocava com a principal partit de l'oposició, si bé "el normal i raonable" haguera sigut que el mateix president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ho fera després de publicar-se la sentència del cas Gürtel que condemna el Partit Popular (PP) per lucrar-se. També ha alertat de la crisi de reputació que, opina, pateix Espanya, i ha reiterat que el país necessita un "Govern fort, coherent i que siga capaç de generar confiança i credibilitat, que és el que en aquests moments no té el PP".

Ximo Puig ha presidit hui l'entrega de distincions de la Generalitat al mèrit en protecció civil al Centre de Coordinació d'Emergències del 112 a l'Eliana. En total, s'han lliurat distincions a més de 50 entitats, professionals i ciutadans anònims que amb els seus actes han contribuït a fer millor la societat valenciana.

També et pot interessar

stats