Puig i Iceta reivindiquen el diàleg per a solucionar la situació a Catalunya

El president de la Generalitat ha viatjat a Barcelona per a presenciar el lliurament dels premis de Foment del Treball.

Puig i Iceta reivindiquen el diàleg per a solucionar la situació a Catalunya
Puig i Iceta reivindiquen el diàleg per a solucionar la situació a Catalunya

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, s'ha reunit aquest dilluns amb el líder del PSC, Miquel Iceta, a Barcelona. Els dos han reivindicat que la millor solució per a resoldre el conflicte català és la via del diàleg dins de la Constitució i la llei.

Els dos barons socialistes comparteixen una posició més federalista dins del partit i mostren sintonia en una visió més descentralitzada de l'Estat. A més, coincideixen que és necessari el suport d'Esquerra Republicana perquè, diuen, el govern format entre el PSOE i Unides Podem és l'únic possible.

Després de la trobada, Puig i Iceta han acudit junts a la XII Edició dels Premis Carles Ferrer Salat i Medalles d'Honor de Foment del Treball. La patronal catalana va convidar formalment el president pels "vincles econòmics entre empreses de la Comunitat Valenciana i Catalunya", que "es tradueixen en el fet que Catalunya és el principal client comercial de la Comunitat Valenciana i també n'és el principal proveïdor".

A l'acte també han assistit el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, i les ministres en funcions Nadia Calviño, Margarita Robles i María Jesús Montero. 

També et pot interessar

stats