Puig: “Si hi ha un govern progressista a Espanya se saldarà el deute de la Marina de València”

Baldoví critica l’oposició de l’Advocacia de l’Estat perquè no posà “cap impediment” en la reunió del consell rector del Consorci València 2007.

Marina de València
Marina de València / Europa Press.

El candidat a la presidència de la Generalitat del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat la voluntat del govern espanyol per saldar el deute del Consorci de la Marina de València i ha assegurat que la condonació serà realitat si hi ha “un govern progressista a Espanya”. 

Segons ha recordat, el deute, que arriba a 373 milions d’euros, ja s’hauria saldat si s’hagueren aprovat els Pressupostos Generals de l’Estat i ha insistit que el compromís de l’executiu central és condonar-lo abans que acabe la legislatura a mitjançant un decret llei. No obstant això, l’Advocacia de l’Estat no comparteix aquesta premissa i s’ha oposat a concedir el vistiplau a la condonació acordada entre el president valencià i el govern central, Pedro Sánchez.

El candidat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, s’ha queixat d’aquest fet perquè, tal com recorda, la institució “no va posar cap impediment” quan es va reunir el consell rector del Consorci València 2007 

També et pot interessar

stats