Puig, al circuit de Xest: "L'objectiu és la permanència del Gran Premi de la Comunitat Valenciana"

El del Ricardo Tormo, ha afirmat el cap del Consell "és el gran gran premi d’Espanya"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest diumenge a Xest
El president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest diumenge a Xest / Generalitat

El president de la Generalitat ha reclamat aquest diumenge a Xest, on es disputa el Gran Premi de motociclisme de la Comunitat Valenciana, que tanca el Mundial, que el circuit Ricardo Tormo es consolide com a seu permanent d’aquesta prova. “L’objectiu és la permanència”, ha declarat Puig, “hi ha voluntat d’acabar amb l’alternança”.

El 2023 Xest (Foia de Bunyol) tornarà a acollir la competició que tanca el Mundial de motociclisme, però què passarà el 2024 és una incògnita. Dels cinc premis que es disputen a la península Ibèrica, quatre a Espanya i un a Portugal, Puig ha assenyalat que el de Xest “és el que més públic rep, és el gran gran premi d’Espanya”. 

El cap del Consell s’ha mostrat confiat que la reforma del circuit Ricardo Tormo estiga acabada abans de 2024 i permeta millorar l’accessibilitat al recinte i finalitzar el reasfaltatge de l’entrada. També ha insistit que la Generalitat continuarà invertint a Xest perquè aquest és “una aposta segura i de futur”. 

Puig s’ha referit al motor com “un atribut que ens identifica, per l’afició, i pel que també serà en el futur un pol de mobilitat sostenible”, en referència a la gigafactoria que Volkswagen preveu instal·lar a Sagunt. “Integrarem totes les peces en un puzle que farà de la Comunitat Valenciana un dels pols més importants del sud d’Europa en mobilitat sostenible”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats