Puig garanteix a Podem que els pressupostos donaran resposta a les seues prioritats

El president de la Generalitat ha demanat a la formació morada "la màxima cooperació".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en les Corts
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en les Corts / Corts Valencianes

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha garantit a Podem que els pressupostos de la Generalitat per al 2019 donaran "bona resposta" a les seues prioritats. "És fonamental arribar a un acord perquè ha de ser una ferramenta fonamental per a culminar els objectius pendents", ha subratllat Puig. 

En aquest sentit, durant la seua intervenció en la sessió de control de les Corts, el cap de l'executiu valencià també ha demanat a Podem "la màxima cooperació" perquè "el gran objectiu" de millorar la vida de la ciutadania valenciana "siga una realitat". 

El PP considera un "desastre" la política educativa 

En resposta a les crítiques de la síndica del PP, Isabel Bonig, qui ha qualificat de “desastre” la política educativa del Consell després de la decisió del TSJCV en relació amb la ràtio en les aules, el president de la Generalitat ha afirmat que és “extraordinàriament sorprenent” que el PP “hi estiga en contra”, i ha afegit que els populars “tenen una política que va en contra dels valencians”. 

Ciutadans diu que el Botànic "no té un full de ruta clar"

Durant la seua intervenció, la portaveu de Ciutadans a les Corts, Mari Carmen Sánchez, s'ha referit al govern valencià com "el desengany del Botànic" i ha afirmat que "no té un full de ruta clar". El cap del Consell, al seu torn, ha assegurat que el Consell "ha fet el seu treball" i que la Comunitat Valenciana "està molt millor que fa tres anys". "S'han reconstruït les bases del sistema econòmic, començant per la confiança", ha afegit Puig. 

També et pot interessar

stats