Puig firmarà dilluns el decret de convocatòria d'eleccions: "Ha sigut una legislatura profitosa"

Els comicis autonòmics se celebraran diumenge 28 de maig i la campanya electoral començara el dia 11

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, firmarà aquest dilluns el decret de convocatòria de les eleccions autonòmiques, que se celebraran diumenge 28 de maig.

"Dilluns que ve tindrem el ple i convocaré a partir d'aleshores les eleccions, tal com marca la normativa i, sobretot, esgotant la legislatura fins al final", ha avançat Puig en declaracions als mitjans de comunicació aquest divendres.

Puig ha destacat que durant la legislatura el Consell "ha hagut de fer front a situacions molt difícils des de la pandèmia fins ara, amb les conseqüències de la guerra d'Ucraïna". "Però crec que el govern valencià ha sabut aprofitar aquest temps per a mirar cap avant en aquesta dècada d'oportunitats", de manera que "tots els sectors econòmics poden tindre el seu futur garantit", ha agregat.

El president ha assegurat que l'executiu s'ha orientat des de la perspectiva de la "defensa dels interessos de les persones", "mantindre i enfortir l'estat de benestar" i al mateix temps garantint "el dret al treball". Al seu juí, "ha sigut una legislatura certament profitosa".

"Ara es tracta fonamentalment de fer balanç i els ciutadans, una vegada més, decidiran, com correspon en democràcia", ha conclòs.

També et pot interessar

stats