Puig explica hui a les Corts la gestió de l'incendi de Llutxent

Ho farà en un clima marcat per les crítiques polítiques i dels veïns i bombers.

El president Puig durant la visita al lloc de comandament avançat de l'incendi de Llutxent
El president Puig durant la visita al lloc de comandament avançat de l'incendi de Llutxent

El president, de la Generalitat, Ximo Puig, compareix aquest divendres en la Diputació Permanent de les Corts per a explicar l'actuació del Consell en l'incendi de Llutxent, el més important de tot l'estiu a la Comunitat Valenciana. Les flames, actives durant sis dies, van cremar més de 3.200 hectàrees i van afectar set termes municipals de les comarques de la Vall d'Albaida i la Safor.

El vot favorable de Podem ha sigut determinant per a forçar la compareixença, que havia sol·licitat inicialment el PP amb el suport de Ciutadans. 

Serà a partir de les 10:30 del matí quan Puig començarà la seua declaració per a aclarir la gestió de les tasques d'extinció del foc, en un context marcat tant per les crítiques polítiques com per les del veïns afectats i els efectius de bombers

Haurà d’explicar la gestió de l’extinció de l’incendi de Llutxent davant les crítiques polítiques, però també de veïns i bombers. 

Pràcticament a la mateixa hora en què Puig compareix a les Corts, bombers dels sindicats CGT, CSIF, Intersindical, Sindicat de Policies i Bombers i la Coordinadora Unitària de Bombers Professionals oferiran una roda de premsa conjunta a València per a explicar quines són les demandes laborals del col·lectiu i la situació del servei.

També et pot interessar

stats