Puig espera que isca "el millor equip" de les primàries del PSPV a Alacant

El secretari general del PSPV-PSOE ha insistit a dir que la decisió sobre un hipotètic avançament electoral s'abordarà tenint en compte l'interés general.

Puig espera que isca \"el millor equip\" de les primàries del PSPV a Alacant
Puig espera que isca "el millor equip" de les primàries del PSPV a Alacant

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, espera que del procés de primàries per a l'elecció del candidat socialista a l'alcaldia d'Alacant isca "el millor equip i candidat", que "deixe arrere els sofriments que ha tingut la política" a la ciutat.

Puig ha fet aquestes declaracions a periodistes en la clausura del Fòrum Longevitat i Futur, de la Universitat d'Alacant, i ha defés que la capital alacantina "es mereix un ajuntament progressista i obert" que situe aquesta ciutat "on es mereix, i puguem contribuir, des de la Generalitat, a avançar i a donar qualitat de vida i ocupació als alacantins".

Avançament d'eleccions

Respecte de la possibilitat d'un avançament de les eleccions autonòmiques, Puig ha reiterat que "no és probable, però és possible" i que al final es prendrà una decisió "d'acord amb l'interés general dels valencians".

"Hui en dia el factor de l'estabilitat és molt més important, però és un debat que està ací", ha afegit el secretari general del PSPV-PSOE, que ha indicat que consultarà aquesta possibilitat amb totes les persones que considere que han de prendre part en la decisió.

També et pot interessar

stats