Puig diu que un avançament electoral "és possible, però no probable"

El cap del Consell ha insistit que li agradaria que la Comunitat Valenciana comptara amb un "calendari electoral propi".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha remarcat aquest dilluns que és "possible i no és probable" un avançament de les autonòmiques, potestat que li correspon com a cap del Consell.

Puig ha dit que és possible perquè els valencians tenen la capacitat de tindre un calendari electoral propi. En aquest sentit, ha insistit que a ell li agradaria que "més prompte que tard" la Comunitat Valenciana comptara amb aquest calendari propi, perquè comportaria que el "debat estaria centrat en qüestions valencianes i sobre problemes que interessen" i s'evitaria així "la contaminació sobre altres temes".

Així, el cap del Consell ha remarcat que intentara defendre el que ha sigut l'acció de govern i com es projecta cap al futur.  El també secretari del PSPV ha insistit que en aquestes eleccions el que hi ha en joc és o "un país que va mirant cap al futur i que practica la convivència i la cohesió social o tornar a la ruptura i a una situació en la qual aquelles coses que es pensaven que havien desaparegut tornen a estar ací".

També et pot interessar

stats