Puig descarta "en aquests moments" un avançament electoral

El president de la Generalitat assegura que no està en la seua agenda però adverteix que "en política no es pot dir 'd'aquesta aigua no beuré'"

El cap del Consell, Ximo Puig, en una imatge recent
El cap del Consell, Ximo Puig, en una imatge recent / Jorge Gil (Europa Press)

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegura que "en aquests moments" no està en la seua agenda un avançament electoral, però ha advertit que "és evident que en política no es pot dir 'd'aquesta aigua no beuré'". 

Puig s'ha pronunciat en aquests termes a preguntes dels periodistes en una entrevista a la Cadena SER, en què se li ha preguntat pels rumors sobre un possible avançament de la convocatòria electoral, una de les prerrogatives que té com a cap del Consell.

El president ha asseverat que "en cap moment" hi ha hagut "cap circumstància" que li fera pensar en un avançament electoral. Ha situat les seus prioritats ara en la superació definitiva de la pandèmia, la "reactivació econòmica i social, i la recuperació emocional".

Quan li han insistit sobre la qüestió, fins al punt de preguntar-li si no mentia, Puig ha afirmat: "No l'enganye. És evident que en política no es pot dir "d'aquesta aigua no beuré. Però en aquests moments en cap cas està en la meua agenda, en els meus pensaments o en els meus somnis".

També et pot interessar

stats