Puig defén que per a evitar el “boicot” del PP al Senat s’ha de buscar una eixida “amb intel·ligència”

Segons el president de la Generalitat, cal buscar “tots els camins” perquè el govern espanyol puga presentar els pressupostos.

El president de la Generalitat ha afirmat que el Senat hauria de ser la cambra territorial
El president de la Generalitat ha afirmat que el Senat hauria de ser la cambra territorial

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que no entén "la política del boicot" que està duent a terme el Partit Popular al Senat i ha manifestat que, per a evitar-la, s’ha de buscar una eixida “amb intel·ligència”. 

Puig s'ha pronunciat així quan li han preguntat pels pressupostos generals de l'Estat i la reforma de la Llei d'estabilitat, després de participar en la inauguració de la Trobada Nacional d'Associacions de Disseny en Fira València.

El president de la Generalitat ha afirmat que el Senat hauria de ser la cambra territorial, però en aquests moments el que està fent és "impedir", entre altres coses, que puga comparéixer per a parlar de finançament autonòmic. 

A més, Puig ha manifestat que cal buscar "tots els camins" per a intentar que el govern espanyol aconseguisca que s'aproven els pressupostos i que "els ciutadans puguen resoldre els seus problemes". 

En aquest sentit, Puig ha valorat que el Partit Popular l’única cosa que intenta és "boicotejar l'acció del govern de totes les maneres que té a l’abast".

També et pot interessar

stats