Puig confirma que està disposat a liderar el PSPV

El cap del Consell i secretari dels socialistes valencians destaca que optarà a la reelecció en el congrés i que està "disposat i disponible".

El president de la Generalitat i secretari del PSPV, Ximo Puig, aquest dijous
El president de la Generalitat i secretari del PSPV, Ximo Puig, aquest dijous / @generalitat (Twitter)

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat aquest dijous sobre el futur congrés del seu partit que està "disposat i disponible per a continuar treballant" pel que l’ha portat a la política, que és "la justícia social i el valencianisme".

El també president de la Generalitat confirma així que opta a la reelecció quan se celebre el pròxim congrés del PSPV-PSOE. "Pense liderar els pròxims anys l'opció de progrés majoritària i el partit majoritari a la Comunitat Valenciana en aquests moments", ha assenyalat Puig.

Bonig l'acusa de mentir sistemàticament

Una continuïtat al capdavant dels socialistes valencians que ha qüestionat la presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, qui assegura que l'anunci que ha fet Ximo Puig demostra que la paraula del president de la Generalitat no té cap credibilitat.

Bonig l'acusa de mentir sistemàticament, com ara a propòsit d'una inversió de 300 milions d'euros que ha anunciat per a reduir les llistes d'espera i que, finalment s'ha quedat en 14 milions, segons la líder del PPCV. O l'eliminació de l'impost de successions i donacions, que s'ha suprimit per a les empreses que facturen fins a deu milions. És per això que la síndica popular ha anunciat que el PPCV presentarà a les Corts propostes perquè s'elimine l'impost de successions i donacions per a tot el món, així com una baixada del 7% en el tram autonòmic de l'IRPF als valencians i valencianes que cobren 35.000 euros a l'any o menys.

També et pot interessar

stats