Puig confia que la desescalada començarà a partir del 6 de setembre amb una "normalitat millorada"

El cap del Consell defensa que la intenció és iniciar el curs escolar amb la major tranquil·litat i seguretat possibles

Puig, aquest dilluns
Puig, aquest dilluns / À Punt NTC
16 d'agost 2021 - 15:05

El cap del Consell, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns que confia poder iniciar a partir del 6 de setembre la desescalada novament a la Comunitat Valenciana en busca de una "normalitat millorada". Puig, que aquest dilluns ha visitat el camp de futbol del Vila-real on està el punt de vacunació d'aquesta localitat, confia en acabar en les restriccions però ha afegit que en qualsevol cas tot dependrà de l'evolució de la pandèmia. “El gran objectiu és que quan comence el curs escolar hi haja la major possibilitat de viure en tranquil·litat i donar als xiquets i xiquetes la màxima seguretat possible”, ha ampliat. La desescalada, ha puntualitzat el responsable polític del Consell, ha de ser "al més prudent i conscient possible".

El president ha recordat també que en acabar la setmana més del 85% de la població valenciana majors de 12 anys tindran almenys una vacuna i més del 70% tindran ja la pauta completa. I ha insistit en que totes les persones susceptibles de ser vacunades han sigut citades i que a finals de la setmana només quedarà un 12% o 13% de valencians sense vacunar. Durant la visita ha estat acompanyat de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i ha demanat a les persones que en el seu dia van decidir no vacunar-se que s’apropen als centres de salut per rebre la vacuna.

El president ha fet un balanç “positiu” de les mesures de restricció aplicades a la Comunitat Valenciana. “S’ha vist clarament que s’ha frenat l’avanç que s’inicià a l’estiu”, ha emfatitzat.

També et pot interessar

stats