Puig: "Cal triar entre corrupció, atur i retallades o seguir mirant al futur amb esperança"

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció ha participat aquest diumenge a Elx en l'acte 'En totes les places'

Ximo Puig i Carlos González, aquest diumenge a Elx
Ximo Puig i Carlos González, aquest diumenge a Elx / PSPV-PSOE

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest diumenge que "l'única manera d'avançar és votar el PSPV-PSOE". "Aquesta és una setmana decisiva perquè cal triar entre corrupció, atur i retallades, i tornar així als anys negres de la Comunitat Valenciana, o continuar avançant i mirant al futur amb esperança", ha ressaltat.

Així s'ha manifestat en l'acte 'En totes les places' celebrat a Elx, en el qual s'han presentat les candidatures socialistes de la comarca del Baix Vinalopó.

"En aquesta setmana ens juguem garantir aquest govern de progrés i això només ho garanteix el PSOE quan guanya les eleccions", ha insistit, i ha recalcat que "hi ha motius per a continuar aquest projecte de futur, però també motius per a saber el que ens estem jugant".

En aquesta línia, ha preguntat "algú vol tornar a aquest paradigma de la corrupció, de l'atur i les retallades de la dreta?, algú vol tornar a aquests anys negres?, o vol que aquesta terra continue mirant al futur amb esperança?". "A algú li sembla decent tindre al govern un condemnat per maltractament?", ha postil·lat.

"Hem arribat fins ací amb millors indicadors i, si seguim, avançarem més en tres eixos fonamentals: l'ocupació, la igualtat i la sostenibilitat", ha afirmat.

Durant la intervenció, el candidat socialista a la reelecció ha reivindicat que Elx "sempre ha sigut la capital de la reindustrialització de la Comunitat Valenciana i ho continuarà sent en el futur".

L'alcalde i candidat a l'alcaldia d'Elx, Carlos González, per la seua part, ha remarcat que "Ximo Puig ha estat un aliat fonamental en el procés de transformació i de modernització que la ciutat ha experimentat en aquests quatre anys".

En la trobada també han participat la candidata a l'alcaldia de Santa Pola, Yolanda Seva; el candidat a l'alcaldia de Crevillent, Manuel Penalva, i la número dos de la candidatura municipal d'Elx, María José Martínez.

També et pot interessar

stats