Puig aposta per urgències 24 hores en els centres de salut i llistes d'espera de menys de 70 dies

El cap del Consell ha reafirmat el “compromís amb la salut mental” i el “rol actiu” de les persones majors

Ximo Puig ha assegurat que en la pròxima legislatura s’impulsarà la sanitat valenciana
Ximo Puig ha assegurat que en la pròxima legislatura s’impulsarà la sanitat valenciana / PSPV

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat aquest dissabte que “en la pròxima legislatura s’impulsarà la sanitat valenciana amb urgències 24 hores en els centres de salut i amb un límit en les llistes d'espera per a operacions quirúrgiques en setanta dies”.

L’anunci ha tingut lloc durant la clausura dels actes sectorials de sanitat i envelliment del partit durant la qual ha defensat “el projecte per a la majoria que representa el PSPV” i ha apostat per “donar un nou impuls a l'acció del govern per a continuar avançant en la via valenciana de progrés”. 

D'altra banda, Puig ha reafirmat “el compromís amb la salut mental” i ha assegurat que “s’avançarà” en el pla de salut mental de la Generalitat “per a garantir una capitalització en tot el territori”.

Respecte a les persones majors, Puig ha reivindicat el seu “rol actiu en la societat valenciana” i ha avançat que s'instal·laran caixers automàtics en tots els barris per a evitar l’exclusió financera.

En aquest sentit, el cap del Consell ha apostat per “una aliança entre generacions per a avançar des del respecte en una societat per a tots i totes” i ha insistit que “treballarem per a desenvolupar tot el que són les accions d'un envelliment actiu que atac la soledat no desitjada”.

També et pot interessar

stats