Puig anuncia un pla de xoc per a millorar les infraestructures sanitàries

Permetrà agilitzar accelerar els terminis d’aquelles actuacions que es consideren estratègiques.

Reunió de treball de la Generalitat per a abordar la situació de les infraestructures sanitàries
Reunió de treball de la Generalitat per a abordar la situació de les infraestructures sanitàries / Gva

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat un conjunt d'actuacions d'emergència a les infraestructures sanitàries valencianes per a adequar-les a les necessitats tant de la pandèmia com de la fase post-Covid-19.

Així ho ha assenyalat després de mantindre una reunió de treball amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló; la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira; i la secretària autonòmica d'Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés, per a abordar la situació de les infraestructures sanitàries.

Puig ha destacat que aquest pla de xoc permetrà, a través de mesures com la declaració d'emergència de les obres, agilitzar els procediments i accelerar els terminis de les actuacions que es consideren estratègiques, tal com s'ha fet ja amb l'Hospital Clínic de València. “La pandèmia ha constatat la necessitat de reforçar tot el sistema públic de salut, que està resistint gràcies al treball dels professionals”, ha manifestat el cap del Consell.

D’altra banda, el president de la Generalitat ha anunciat que en les pròximes setmanes es plantejarà un paquet d'actuacions per a preparar les infraestructures a la situació post-Covid-19 amb la finalitat d'atendre de manera adequada totes aquelles patologies que "desgraciadament, no han pogut ser ateses amb total suficiència durant la pandèmia".

També et pot interessar

stats