Puig anuncia que la Comunitat Valenciana recuperarà els crèdits del Banc Europeu d’Inversions amb 300 milions

El cap del Consell assenyala que es destinaran a “fer escoles, depuradores i accions en favor dels valencians”.

El president de la Generalitat Ximo Puig durant la sessió de control a les Corts
El president de la Generalitat Ximo Puig durant la sessió de control a les Corts / Efe.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous que la Comunitat Valenciana recuperarà els crèdits del Banc Europeu d’Inversions (BEI), amb 300 milions d’euros “per a fer escoles, depuradores i accions en favor dels valencians”.

Durant la sessió de control de les Corts, Puig ha respost a la síndica del PP, Isabel Bonig, que l’ha acusat de no fer res davant les suposades irregularitats en la concessió d’ajudes públiques als mitjans de comunicació vinculats a familiars del president.

Puig ha retret les crítiques de la dirigent popular, de la qual ha recordat que formava part del govern valencià “d’algunes trames corruptes que s’emportaren diners”, i va estar “col·locada en la conselleria de Ciegsa, mentre allà passava el pitjor robatori de la història”.

En aquest sentit, ha assegurat que després d’anys sense rebre diners del BEI per les irregularitats comeses amb aquests fons pels governs del PP, ara la Unió Europa “torna a confiar en la Comunitat” i “tornarà a donar 300 milions per a fer escoles, depuradores i accions en favor dels valencians”.

També et pot interessar

stats