Puig afirma que comença una nova etapa entre els Estats Units i Europa que beneficiarà la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat ha rebut representants de Demòcrates a l'Estranger, als quals ha felicitat per la victòria de Biden.

El president Ximo Puig amb els representants de Democrats Abroad al Palau de la Generalitat
El president Ximo Puig amb els representants de Democrats Abroad al Palau de la Generalitat / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha celebrat que la victòria de Biden suposarà "un canvi substancial en les relacions entre els Estats Units i Europa". De manera que "comença una nova etapa de superació de la confrontació i la crispació" i de "recuperació de la confiança entre el país nord-americà i Europa que repercutirà positivament en el nostre territori", ha assenyalat.

Així els ho ha traslladat el cap del Consell als representants de Demòcrates a l'Estranger a la Comunitat Valenciana, una organització que agrupa els afiliats del Partit Demòcrata que viuen fora dels Estats Units que, amb motiu de les eleccions presidencials, han visitat el Palau de la Generalitat.

En concret, Puig s'ha reunit amb la presidenta i el secretari d'aquesta entitat, Georgie Grossman i John Poirer, als quals ha felicitat pel triomf de Joe Biden i els ha traslladat la voluntat de "començar a parlar de futur i avançar en les relacions entre els Estats Units i la Comunitat Valenciana. Per la seua banda, Grossman ha mostrat la seua disposició a treballar amb el govern valencià.

També et pot interessar

stats