Puig adverteix que el "terrorisme masclista" és el principal problema en seguretat

El president de la Generalitat participa a Castelló, amb la ministra de Justícia, en el Fòrum de Debat Municipal sobre Seguretat.

Ximo Puig intervé en el Fòrum de Debat Municipal sobre Seguretat de Castelló
Ximo Puig intervé en el Fòrum de Debat Municipal sobre Seguretat de Castelló

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha denunciat que el "terrorisme masclista" és el principal problema de seguretat que existeix a hores d'ara en la societat. Aquestes declaracions les ha fetes durant el Fòrum de Debat Municipal sobre Seguretat que ha acollit Castelló de la Plana, arriben la vespra del 25 de novembre, jornada en què es commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

"Cada vegada que una dona és assassinada, fallem com a societat", ha insistit Puig. Davant de la plaga del masclisme, el dirigent socialista defensa el desenvolupament de ciutats "cent per cent segures", un objectiu encara no aconseguit perquè "hui desgraciadament encara no ho són". 

En l'acte també ha participat la ministra de Justícia, Dolores Delgado. Encara que no ha volgut contestar a les preguntes dels periodistes, durant la intervenció ha destacat que la seguretat per a les dones és una de les prioritats del Ministeri de Justícia.

També et pot interessar

stats