El PSPV veu fonamental condonar el deute de la Marina de València

La candidata a l'alcaldia, Sandra Gómez, ha participat en un acte, acompanyada de la ministra Montero i de Ximo Puig.

Kai Fosterling (Efe)
Kai Fosterling (Efe)

La candidata del PSPV a alcaldessa de València, Sandra Gómez, ha participat aquest dimecres en un acte electoral amb empresaris i sindicats. Gómez, acompanyada per la ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, i el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, ha assenyalat que la condonació del deute del consorci de la Marina és fonamental per al desenvolupament de la ciutat.

Montero ha confirmat la voluntat del govern de Pedro Sánchez de condonar un deute que l'Advocacia de l'Estat va frenar el mes de març i ha marcat com a prioritat la reforma del finançament, per al qual ha demanat generositat.

Sanguino presenta el programa econòmic per a Alacant

El candidat del Partit Socialista a l'alcaldia d'Alacant, Francesc Sanguino, ha presentat el seu programa econòmic per a la ciutat. Entre les propostes, destaca la consolidació del districte digital com a font d'ocupació i riquesa.Com ha confirmat Sanguino, un districte on ja hi ha més de 40 empreses, i al mes de juny n'hi haurà prop de 80.

Sanguino ha insistit que és necessari eliminar les desigualtats entre els barris. "El model econòmic per a la nostra ciutat està poderosament basat a trencar la bretxa entre els barris alacantins", ha assegurat.

També et pot interessar

stats