El PSPV reivindica un diàleg assossegat i la Constitució a les Corts

Els socialistes presenten una declaració institucional per a cridar l'atenció sobre les posicions que provoquen confrontació i ataquen la convivència.

El PSPV reivindica un diàleg assossegat i la Constitució a les Corts | EP
El PSPV reivindica un diàleg assossegat i la Constitució a les Corts | EP

Se succeeixen les reaccions a la manifestació convocada per la dreta a Madrid. L'última, la del grup socialista a les Corts, que ha presentat per a la sessió plenària de dimecres i dijous que ve una declaració institucional que reivindica "el diàleg assossegat, l'estat de dret i la Constitució". 

El document presentat pel PSPV-PSOE diu textualment "les Corts valencianes donen suport a totes les iniciatives que, des de la racionalitat i la legalitat poden aportar alguna cosa a la via de la solució del problema de convivència social existent a Catalunya, amb el ferm convenciment que, contra el frontisme, els valencians aposten per la convivència". 

També afegeixen que "les Corts advoquen per l'Espanya del diàleg, no per la de la intransigència", i apel·len a l'esperit que "va permetre forjar els consensos de la Transició espanyola". El document també recull el rebuig a "les posicions rupturistes de sobiranistes i recentralitzadors que persegueixen únicament retroalimentar-se, posant en perill l'actual estabilitat, creixement econòmic i generació de treball de la qual gaudeixen els valencians i espanyols". 

També et pot interessar

stats