El PSPV registra 3 candidatures per a encapçalar la llista municipal d'Alacant

Fins ara han oficialitzat la candidatura Eva Montesinos, Andrés García Trillo i José Asensi.

Eva Montesinos, a la seu local del PSPV a Alacant
Eva Montesinos, a la seu local del PSPV a Alacant

Eva Montesinos, Andrés García Trillo i José Asensi han presentat les seues candidatures per a encapçalar la llista del PSPV en les eleccions municipals d'Alacant.

La portaveu i regidora socialista a l'Ajuntament d'Alacant, Eva Montesinos, va defendre en una entrevista en Les notícies del matí , en la ràdio d'À Punt Mèdia, un projecte polític per a la ciutat que va frustrar la pèrdua de l'alcaldia per part del del grup socialista el passat abril. "Teníem un projecte a llarg termini que continuava després de la legislatura, i que ara hem de continuar", va manifestar Montesinos.

La regidora, que divendres passat va formalitzar la seua precandidatura en la seu socialista, va tindre el suport de 60 militants. 

Per la seua banda, el cap del servei de Riscos Laborals del consistori, Andrés García Trillo, 

és un independent que té "el vistiplau" de la direcció nacional del PSPV, segons han informat fonts socialistes. La seua proposta parteix de la direcció local socialista i es tracta del perfil "independent" i "reconegut" que buscaven.

Finalment, l’últim a presentar candidatura en la seu local del PSPV ha sigut José Asensi, un candidat “sanchista” que ha tingut el suport de mig centenar de militants. 

També et pot interessar

stats