El PSPV qualifica d"'ocurrència" la proposta de Català per a investir-la alcaldessa de València

La candidata Sandra Gómez refusa pronunciar-se sobre l'oferiment de pacte entre populars, socialistes i Ciutadans per fer fora Compromís.

VÍDEO | El PSPV qualifica d\"\'ocurrència\" la proposta de Català per a investir-la alcaldessa de València

L'oferiment de pacte a tres que va plantejar dilluns la candidata del PP a l'alcaldia de València, María José Catalá, per a unir forces entre PP, PSPV i Ciutadans, i forjar un "bloc constitucionalista" amb l'objectiu d'impedir un nou govern municipal de Joan Ribó ha caigut en sac foradat.

El PSPV l'ha qualificat d'"ocurrència" perquè, segons afirmen, Catalá sap que és "totalment impossible". Tant és així que fins i tot la candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, no ha volgut fer declaracions sobre l'assumpte. El portaveu del partit socialista a la ciutat, Borja Sanjuán, ha dit que l'oferiment de la cap del PP només s'entén "dins d'un context de disputa interna del Partit Popular" que intenta "maquillar" el resultat electoral que ha obtingut. Per això, ha deixat clar que el PSPV no pactarà "amb gent que s'abraça amb l'extrema dreta". 

El mateix Ribó s'ha referit a la proposta de Catalá com a "despropòsit", en una entrevista aquest dimarts a Les notícies del matí i li ha demanat "un poquet de seny, un poquet de trellat i un poquet de respecte".

També et pot interessar

stats