El PSPV-PSOE manté els caps de llista per a les eleccions del 10N

Pedro Duque, José Luis Ábalos i Susana Ros encapçalen les llistes al Congrés per Alacant, València i Castelló.

Pedro Duque (Alacant), José Luis Ábalos (València) i Susana Ros (Castelló) encapçalen les llistes al Congrés del PSPV-PSOE.
Pedro Duque (Alacant), José Luis Ábalos (València) i Susana Ros (Castelló) encapçalen les llistes al Congrés del PSPV-PSOE.

Pedro Duque, José Luis Ábalos i Susana Ros encapçalaran les llistes socialistes al Congrés d'Alacant, València i Castelló, respectivament, per a les eleccions del 10 de novembre. D'aquesta manera, el PSPV-PSOE repeteix els cap de llista dels comicis del 28 d'abril.

La principal novetat en les llistes és la reincorporació de l'exdiputada de la Diputació de València Isabel García, que es va retirar de la candidatura en la passada convocatòria perquè estava sent investigada per presumptes irregularitats en subvencions. En haver-se arxivat la investigació, la diputada s'ha reincorporat en el número sis de la candidatura de València, el lloc que ha quedat vacant després del nomenament de Rebeca Torró com a secretària autonòmica d'Economia.

Quant al Senat, les candidatures socialistes a la Comunitat Valenciana es mantenen com estaven: Javier de Lucas serà el cap de llista a València, José Asensi a Alacant i Artemi Rallo a Castelló.

També et pot interessar

stats