El PSPV-PSOE d’Elx proposa millorar la mobilitat entre la ciutat i les pedanies

Els socialistes celebren el primer acte de campanya a Torre del Pla, una pedania rural de 7.000 habitants.

La candidata número dos a l'alcaldia d'Elx, María José Martínez ha visitat la pedania de Torre del Pla
La candidata número dos a l'alcaldia d'Elx, María José Martínez ha visitat la pedania de Torre del Pla

El partit socialista d'Elx ha encetat els actes de campanya a la pedania de Torre del Pla, una zona rural que té vora 7.000 habitants. En aquest context, els socialistes han exposat que una part fonamental del seu programa electoral és la creació d’un pla anual de millora de camins a totes les pedanies i una línia de transport públic per acostar els veïns a la ciutat. 

La candidata número dos a l'alcaldia, María José Martínez, ha incidit en el fet que la millora de les infraestructures i les comunicacions són fonamentals. Per això ha proposat un pla d’inversió per a millorar els camins i les carreteres i ha assegurat que es mantindrà el Pla Edificant per a avançar en la millora de les infraestructures educatives. 

A més, Martínez ha anunciat la creació d'una unitat rural de la Policia Local per a garantir la seguretat dels veïns que viuen en aquesta pedania, situada a 11 quilòmetres d'Elx. A més, els socialistes aposten per incentivar l'ocupació, i per això, han afirmat que destinaran un 5% del pressupost municipal a polítiques actives d'ocupació.

Per a la candidata a l’alcaldia d’Elx, el Partit Socialista es presenta amb un programa modern, que mira cap al futur i que pretén continuar treballant les línies d'actuació que el govern socialista ha desplegat en aquesta última legislatura. 

També et pot interessar

stats