El PSPV-PSOE crearà una escola de feminisme

Estarà dirigida a càrrecs i militants i s'hi programaran cursos i jornades al llarg de l’any.

Intervenció de Mercedes Caballero
Intervenció de Mercedes Caballero / @pspvprovalencia (Twitter)

La secretària general del PSPV-PSOE a les comarques de València, Mercedes Caballero, ha anunciat aquest diumenge la creació de la primera escola de feminisme per a la formació de càrrecs orgànics i representants de les administracions, oberta també a la militància.

Caballero ha realitzat aquest anunci en la clausura de la jornada “Reptes del feminisme”, celebrada a Manises, a l'Horta Sud, on ha subratllat que aquesta instància “respondrà a la necessitat creixent d’avançar en el progrés social i la igualtat sense traves entre dones i homes”.

La futura escola de feminisme programarà cursos específics durant tot l’any i jornades de manera periòdica, dirigits a càrrecs institucionals però també a la militància socialista.

“Pensem que és necessari formar, en major mesura, les persones que desenvolupen la seua faena en les institucions més properes a la ciutadania, els ajuntaments”, ha dit Caballero.

La líder socialista també ha insistit que cal intensificar els esforços per a combatre la violència de gènere i continuar treballant per a eliminar la bretxa salarial, afavorir l’accés de dones a llocs directius, impulsar plans d’igualtat i conciliació, equiparar els permisos per naixement dels dos progenitors i aconseguir la cotització de les dones cuidadores no professionals.

També et pot interessar

stats