El PSPV proposa eliminar el copagament en el servei de teleassitència de les persones majors

Sandra Gómez ha presentat les seues propostes en un acte al centre de Nou Moles de València acompanyada de Ximo Puig.

El PSPV proposa eliminar el copagament en el servei de teleassitència de les persones majors
El PSPV proposa eliminar el copagament en el servei de teleassitència de les persones majors

Combatre la soledat de les persones majors és un dels objectius de la proposta programàtica de la candidata socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez. Per aconseguir-ho, la candidata ha proposat eliminar el copagament en els serveis de teleassitència de les persones majors.

Aquestes propostes electorals les ha fetes en un acte al centre de Nou Moles de València, acompanyada del secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig. A més, la cap de llista socialista a l’alcaldia de València també ha proposat duplicar els usuaris i augmentar les places residencials.

Sandra Gómez ha proposat teixir una aliança amb la Generalitat per a ampliar la xarxa pública i evitar la desatenció de les persones majors.

Amparo Marco aposta per potenciar el turisme gastronòmic i esportiu

La candidata socialista a l’alcaldia de Castelló, Amparo Marco, considera que junt amb els grans esdeveniments de la ciutat cal potenciar el turisme relacionat amb la gastronomia, l’esport i el sol i platja. Ho ha fet en un acte amb empresaris del sector i acompanyat del secretari autonòmic de Turisme en funcions, Francesc Colomer i el president de l’autoritat portuària, Francisco Toledo.

Marco ha destacat els dos grans esdeveniments d’atracció turística que destaquen a la ciutat, per una banda la Magdalena que considera que cal potenciar-ne la promoció internacional, i, per l’altra, l’Escala que ha posat Castelló al mapa del turisme.

El PSPV presenta les seues candidatures a la Safor

El socialistes valencians van presentar aquest dimarts les seues candidatures a la comarca de la Safor en un acte a Gandia al qual va assistir el secretari general del partit, Ximo Puig. La candidata a repetir com a alcaldessa de la capital de la Safor, Diana Morant, va reivindicar la seua gestió i la reducció del deute municipal. Per a Morant, Gandia ha recuperat la reputació i ara assegura que cal consolidar la recuperació econòmica i atraure inversions.

També et pot interessar

stats