El PSPV presentarà una proposició no de llei per a reforçar el pacte contra la violència masclista

Isabel Bonig acusa Puig, d'usar el pacte de la violència masclista "de forma demagògica i políticament".

Puig durant la reunió amb els diputats i diputades socialistes a les Corts
Puig durant la reunió amb els diputats i diputades socialistes a les Corts / PSPV

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Grup Socialista a les Corts presentarà una proposició no de llei per a reforçar el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere

“És important que les Corts redoblen tots els esforços a favor del pacte i atacar durament l'argumentari immoral d'aquells que pretenen tornar arrere”, ha expressat. El també secretari general del PSPV ha expressat que confia que la resta de grups parlamentaris se sumen contra les propostes que qüestionen les agressions masclistes.  

Bonig acusa Puig d'usar el pacte de forma demagògica

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha acusat el president de la Generalitat, Ximo Puig, d'usar el pacte de la violència masclista "de forma demagògica i políticament". A més, ha reclamat a tots els partits que aquest assumpte quede "fora de la discussió política".

No obstant això, ha indicat que el seu partit se sumarà a la proposició no de llei per a aprofundir aqueix pacte, perquè és "el partit que ha impulsat més mesures" contra aquesta xacra.

Podem defensa destinar més recursos

Podem tampoc ha tardat a reafirmar el seu suport al pacte contra la violència masclista. El líder de la formació morada en la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha assegurat que cal treballar entre tots per no fer un pas enrere en la lluita contra la violència de gènere.

"El pacte valencià és el més avançat a escala estatal", ha afirmat durant la reunió de la primera executiva de l'any per a planificar el treball de cara a les eleccions. "Per a nosaltres és fonamental complir-lo i seguir avançant en destinar recursos" als plans d'Igualtat i mesures com l'oferta d'habitatges per a dones maltractades, ha expressat.

També et pot interessar

stats