El PSPV presenta les seues propostes en matèria d’igualtat a València

José Luís Rodríguez Zapatero i Ximo Puig han donat suport a l’alcaldable socialista, Sandra Gómez.

El PSPV presenta les seues propostes en matèria d’igualtat a València
El PSPV presenta les seues propostes en matèria d’igualtat a València

L’expresident del Govern d’Espanya José Luis Rodríguez Zapatero, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, i la candidata socialista al Parlament Europeu Inmaculada Rodríguez-Piñero han donat suport a l’alcaldable socialista, Sandra Gómez, en un acte en què s’ha parlat d’acabar amb la bretxa salarial i de lluitar contra la violència masclista.

L’expresident Zapatero ha fet costat a la candidata i ha dit que, amb ella, València serà una ciutat feminista. A més, ha assegurat que li fa especial il·lusió que la candidata siga una dona “valuosa, socialista, feminista i jove”.

D’altra banda, Sandra Gómez ha defensat que les dones són una de les prioritats de les seues polítiques. “Vull que totes les dones puguem caminar lliures i segures pel carrer perquè no hi haja ningú que pose en qüestió totes les persones que protegeixen les dones víctimes de la violència masclista”, ha manifestat.

Entre les mesures que impulsarà si és alcaldessa està facilitar l’assistència a les víctimes de violència de gènere. A més, ha assegurat que ella mateixa es farà càrrec de l’àrea d’Igualtat, perquè vol ser una alcaldessa feminista.

També et pot interessar