El PSPV esperarà a "un clima idoni" per a reprendre les primàries a Alacant

El secretari d'Organització planteja donar més temps per a trobar la millor candidatura.

El secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, en declaracions a 'À Punt NTC Matí'.
El secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, en declaracions a 'À Punt NTC Matí'.

El PSPV ha explicat aquest dilluns que la suspensió de les primàries a l'alcaldia d'Alacant es deu a la voluntat d'explorar solucions i de donar temps per a generar un context que permeta dur a terme unes primàries de les quals puga eixir "la millor candidatura". Així ho ha explicat el secretari d'organització dels socialistes valencians, José Muñoz, en declaracions a À Punt NTC Matí. Muñoz ha afegit que el seu partit "està en una molt bona situació política i que el fet de poder guanyar l’alcaldia és una realitat, però hem de crear el clima idoni perquè la persona que lidere el projecte ens done calma, tranquil·litat i lideratge".

"La direcció d'Alacant i la comissió federal pensàvem que no era el millor moment, i per això hem decidit suspendre les primàries. Necessitem més projecció mediàtica i més temps per a arribar a un acord", ha defensat Muñoz durant l'entrevista.

Tres candidats havien fet pública la intenció de concórrer a les primàries : l'actual portaveu en el consistori, Eva Montesinos; l'actual cap del servei de Riscos Laborals de l'Ajuntament d'Alacant, Andrés García Trillo; i el catedràtic, José Asensi.

El secretari d'organització no ha donat una data de convocatòria de les primàries, ja que això suposaria una pressió afegida, segons les seues paraules. "L'escenari idoni es donarà quan s'arribe a un consens i tinguem una solució raonable", sentenciava Muñoz.

També et pot interessar

stats