El PSPV elegeix els 13 diputats provincials a València

Entre aquests es troben els alcaldes de Faura, Cullera i Mislata.

El PSPV elegeix els 13 diputats provincials a València
El PSPV elegeix els 13 diputats provincials a València

L'executiva provincial del PSPV-PSOE a València ha aprovat amb 42 vots a favor i set abstencions la proposta presentada per la secretària general, Mercedes Caballero, per a designar els 13 diputats que conformaran el grup socialista a la Diputació de València durant la pròxima legislatura.

Caballero ha proposat pel partit judicial de València Rafa García (alcalde de Burjassot), Pilar Molina (regidora de Manises), Amparo Orts (alcaldessa de Montcada), Carlos Fernández Bielsa (alcalde de Mislata), Empar Folgado (regidora d'Aldaia) i Andrés Campos (regidor de Torrent).

Pel partit judicial de Xàtiva, l'escó és per a Pilar Sarrión (alcaldessa d'Anna); a Sagunt, Toni Gaspar (alcalde de Faura); pel de Llíria, Ramiro Rivera (alcalde de Titagües) i per Alzira, Andreu Salom (alcalde de l'Alcúdia). 

En el partit judicial de Requena, la diputada serà Isabel García (regidora de Requena); en el de Sueca, Jordi Mayor (alcalde de Cullera) i en el de Gandia, Vicent Mascarell (regidor d’aquesta localitat).

Caballero ha explicat que l'equip de govern s'ha triat "després d'haver estudiat totes les propostes rebudes d'estructures comarcals i locals". "L'equip està format per alcaldes i regidors, representants de municipis grans i xicotets, de costa i interior i amb experiència en la gestió", ha agregat.

També et pot interessar

stats