El PSPV diu a Casado que el canvi a la Comunitat Valenciana "va arribar fa 4 anys"

Ximo Puig assenyala que els valencians "no volem tornar al lloc d’on vam eixir fugint".

Ximo Puig, president de la Generalitat, durant la celebració del Comité Nacional del PSPV.
Ximo Puig, president de la Generalitat, durant la celebració del Comité Nacional del PSPV.

El PSPV ha celebrat aquest dissabte el seu comité nacional, i el seu secretari general, Ximo Puig, ha aprofitat per a enviar un missatge a Casado de cara a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. Puig ha dit que el canvi el representen els socialistes, i també ha recordat als partits de la dreta que els principals problemes contra els quals s'ha de continuar lluitant són la violència de gènere i les xifres de l'atur.

El president de la Generalitat ha dit a València que estem davant d'un any decisiu per a lluitar contra la ultradreta i ha assegurat que el PP "ha pogut enganyar els andalusos, però no els valencians, que no volen retrocedir al pitjor dels passats". En aquest sentit, ha indicat que "el canvi va arribar fa quatre anys i no volem tornar al lloc d'on vam eixir fugint", ha dit Puig.

El secretari general del PSPV ha assenyalat que "el terrorisme masclista és el primer problema que tenim a Espanya" i, com a segon problema, l'atur. Ximo Puig ha destacat el període de creixement econòmic a pesar dels intents de la dreta de crispar amb el tema de la llengua, la immigració o Catalunya, i a pesar de l'infrafinançament.

També et pot interessar

stats