El PSPV denuncia pintades vandàliques a la seu d'Alacant

La delegada del govern espanyol, Pilar Bernabé, ha condemnat "els autors de l'atac i aquells que, amb els seus discursos, els hi engresquen"

saddsadas
Seu del PSPV d'Alacant, vandalitzada durant la nit / @pilarbernabe
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
31 de març 2024 - 14:21 Actualitzat: 31 de març 2024 - 17:59

El PSPV-PSOE ha denunciat pintades "vandàliques" amb "missatges feixistes" a la seu de la formació a la ciutat d'Alacant, que ha despertat aquest diumenge amb la inscripció "Sánchez, execució', així com amb el símbol nazi de l'esvàstica, i el visor d'una arma.

La secretària general de la formació i ministra de Ciència, Diana Morant, ha afirmat "els que instiguen també són responsables d'aquests atacs", en referència a la dreta i la ultradreta. Morant ha advertit, en el seu compte a la xarxa social X, que "amenacen al president del govern, ens amenacen a tots, a la democràcia" .

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha lamentat, a través d'un missatge en les seues xarxes socials, que "una vegada més" una seu del partit "és vandalizada". "Aquesta vegada, els companys i companyes d'Alacant han sigut les víctimes de l'odi dels intolerants", ha ressaltat.

"La meua abraçada per a ells i la meua condemna més ferma per als autors de l'atac i per a aquells que, amb els seus discursos, els hi engresquen", ha escrit, i ha assegurat: "No ens callaran".

Per la seua part, la portaveu socialista a l'Ajuntament d'Alacant, Ana Barceló, ha mostrat la "més enèrgica condemna" davant d'aquests fets i ha defensat que "la democràcia no es construeix des de l'odi i la crispació". "Els feixistes ho alimenten", ha postil·lat.

Per la seua part, Compromís Alacant ha traslladat la seua "solidaritat i condemna" pel "nou atac feixista" a la seu del PSPV-PSOE. "Ni un pas enrere. Els discursos d'odi generen més odi i violència", han sostingut.

També et pot interessar

stats